Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

2018 - Citrus - anime = CSFD 62% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    2018 - Citrus - anime = CSFD 62% Názov:2018 - Citrus - anime = CSFD 62% Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Seriál - Velikost:12.5 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2023-07-03 Peerov:2 (Seed: 2, Leech: 0)
    Zaner:Animovany,Drama,Romanticky Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    Quote:
    Laska je laska - Bonus #3

    ČSFD

    https://www.csfd.cz/film/564376-citrus/prehled/


    Quote:
    dual audio=japanese/english, titulky=english


       


    Quote:
    Citrus (festivalový název) (seriál)

       Japonsko Citrus
       Japonsko シトラス
       Austrálie Citrus
       USA Citrus


    Animovaný / Drama / Romantický
    Japonsko, 2018, 4 h 36 min (Minutáž: 23 min)
    Režie: Takeo Takahaši, Masajuki Sakoi, Naotaka Hajaši (více)
    Předloha: Saburóta (komiks)
    Scénář: Naoki Hajaši
    Kamera: Hitoshi Tamura
    Hudba: Rjó Takahaši
    Hrají: Ajana Taketacu, Jukijo Fudžii, Šiori Izawa, Jurika Kubo, Juka Ócubo, Marika Hajase, Minami Cuda, Airi Ócu, Tomomi Mineuči, Ikumi Hajama, Rei Macuzaki, Tomojo Takajanagi, Ikumi Hasegawa, Rikuja Jasuda, Haruka Jamazaki, Júka Amemija, Arisa Suzuki, Miho Okasaki, Kósuke Óniši, Nacu Jorita, Takajuki Išii, Reigo Jamaguči, Šó Nogami, Makoto Kaneko, Makoto Sahara, Hitomi Šogawa, Tadanori Date, Tošiki Iwasawa, Juna Jošino, Anna Jamaki, Šú Učida, Júki Arai, Masaši Jamane, Satoši Inomata, Takumi Saeki, Emiri Iwai, Kazuki Narumi, Aiki Mase, Hironori Šiodžiri, Renpei Jasuda, Kana Ueda, Reiko Suzuki, Urara Hagihara, Haruka Watanabe, Kinrjú Arimoto, Šóta Jamamoto, Nana Hamasaki, Šó Kiriake, Tomoaki Maeno, Haruka Mijake, Juri Šinonaga, Hisako Kanemoto, Džun'iči Janagita, Do Song, Ai Kósaka, Tacuto Murasame, Kozue Júki


    Quote:
    Yuzu nastupuje na novou školu a je plná očekávání. Její život se změnil, když se její matka znovu provdala, a tak se musely obě přestěhovat. Yuzu však zažívá během svého prvního dne v novém životě samá zklamání. Z nové školy se vyklubala elitní dívčí akademie, tedy si může o nové letní romanci asi nechat jen zdát a místo setkání se svým princem potkává jen přísnou a odměřenou předsedkyni studentské rady Mei, z které se vzápětí vyklube její nevlastní sestra. Yuzu se však velmi brzy přesvědčí o tom, že nenávist a láska k sobě mají velmi blízko a že díky své nové sestře bude prožívat věci opravdu nečekané...


    Quote:
    YURI INTENSIFIES. Čakal som na to už od leta 2017. Zároveň som čakal nejakú akože-vážnejšiu pseudo-drámu (niečo bližšie k Netsuzou Trap, ktoré je na hony slabšie) a podľa niektorých plagátov viac intímny (mierne povedané) charakter obsahu - čo sa našťastie nestalo. Ovocie príjemne prekvapilo a potešilo odľahčenejším podaním s prímesou humoru. Hlavne vedie Juzu (ktorá má skrz celý seriál asi neobmedzené množstvo účesov) a jej zábavná výstredná povaha. Nebudem viac rozpisovať, ale v skratke asi zatiaľ najlepšie šódžo-ai, čo som videl, ktoré aj funguje ako romantika. Z vlastných princípov by som nemal, ale pre tentokrát approved!


    Quote:
    Co bych nejvíce chtěla vyzdvihnout je nádherné zobrazení reakcí hlavních postav na každičký vjem, a to hlavně ve vzájemné interakci. Pokud si charaktery během prvních dílů oblíbíte, můžete sledovat a užívat si jejich přirozené upřímné pochody. Vždycky mě v takovém případě dojme, jak vnímavé, ale i citlivé duše to dokážou být. Podobné pocity a dojmy někdy mohou probíhat více pod povrchem, ale jsem přesvědčena o jejich existenci, a tím pádem reálnosti vztahů v tomto seriálu. Dějové zápletky nebyly špatné ani nesmyslné a vždy následovalo obecně příznivé zakončení. Mám ráda podobné příběhy a romance, které jsou napínavé až do konce. Animace je osobně jedna z nejhezčích, které u anime znám. Zkoukla jsem to na jeden nádech, i se zpětným přetočením některých scén kvůli vysoké působivosti, takže za mě 5.


    Quote:
    Fashionable Yuzu imagined the first day at her new school she transferred to after her mother's remarriage a bit differently; she didn't know it'd be an ultra-strict and conservative girls' school. So instead of a sweet high-school romance, she butts heads with the stern student council president Mei - who turns out to be her new stepsister. Now, she has to learn that hate and attraction are often not that far apart.


    Quote:
    Needs more romance, otherwise great
    I reall
    y liked this anime. It's sweet, it's interesting and the art is beautiful. However, I do wish there wouldd've been more romance between Yuzu and Mei. It feels like the first season is more of a foundation for anoter one. From time to time the story does drag a bit as well. But still, I ended up liking it.


























    Trismegistos, Nightroad,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.377 sec. ] - [ GZIP: enabled ]
    Je zhruba 20:09
    sql

    TOPlist